ABL is op zoek naar een ervaren Analist Bioanalyse LC-MS/MS

Analist Bioanalyse LC-MS/MS

Taken

Als Analist Bioanalyse LC-MS/MS werk je zowel zelfstandig als in een team aan het opzetten en valideren van nieuwe LC-MS/MS methoden. Daarnaast ben je ook betrokken bij de analyse van studie samples en het rapporteren van de resultaten. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van technische en analytische problemen en betrokken bij het ondersteunen van het kwaliteitssysteem door het opstellen en onderhouden van procedures.

 

Eisen

Je hebt tenminste een afgeronde opleiding in analytische chemie (HLO of equivalent). Daarnaast heb je ruime ervaring met LC-MS/MS technieken en het opzetten van analyse methoden. Je bent zelfstandig, creatief, accuraat en precies. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in spreken als schrijven. Ervaring met GLP strekt tot aanbeveling.

 

Aanbod

ABL biedt een fulltime aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling. ABL kenmerkt zich door een informele sfeer gecombineerd met een professionele houding met betrekking tot het werk. Je zult samenwerken binnen een enthousiast team, waarbij kwaliteit voorop gaat. Kennismanagement en het voortdurend verbeteren van kwaliteit, productiviteit en efficiëntie zijn onderdeel van het dagelijkse werk.

 

Contact

Heb je interesse, neem dan contact op met Mark Boterman (Manager Laboratory), 0592-344211. Stuur je CV en een korte introductie naar careers@ABL.nl of naar ABL bv, PO Box 232, 9400 AE Assen.